Til forsiden / Veddum Avis / Aktiviteter

Det sker i Veddum og Skelund i august - september

Idrætsuge

Nu hvor idrætsugen er næsten slut i Skelund varmer Veddum op til en lille idrætsuge fra 8 til 11. august. I år er der også damefodbold på programmet.

Fælles ølejr

Thor motion og samvær Veddum Skelund tager på weekend på Fur. Vi skal cykle, gå, køre øen tynd og så skal vi hygge.

Fælles spisning

I Skelund lægger Hans og Tonny ud med kæmpe æggekage til fællesspisning, og fra september kommer der gang i den månedlige fællesspisning i Veddum. Der plejer at møde mange folk op til spisning og socialt samvær.

Skovmesse

I Veddum Byskov er der ”Skovmesse” første søndag i september. Vi mødes til en familievenlig gudstjeneste. Veddum Landsbylaug sørger for bord-bænke-sæt og masser af kage. Hvis vejret driller, slår Salen dørene op, så man kan komme i tørvejr. Det eneste man skal medbringe, er termokanden fyldt op med det man holder mest af! Vi håber, ligesom sidste år, at se rigtig mange til denne stemningsfyldte aften.

 

Det og meget andet kan du læse i ”Det sker i august - september 2018 Skelund-Veddum”. Aktivitetskalenderen finder du på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer. Du er velkommen til at skrive den ud til opslagstavlen, naboen, venner og bekendte.

God fornøjelse.

Jan Thøgersen, Jacob Hjul Seedorf og Orla Jørgensen

Det sker i Veddum og Skelund i august - september

Kommenter

27.07.2018