Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt Om

Til forsidenAvisAktiviteter

 

Musikteater i Skelund kirke

Forestillingen ”Berlin” i Skelund Kirke 2.påskedag er AFLYST fordi sangerinden har mistet stemmen!

Otto og Grethe er nyansat i ”Happy Travel”, der arrangerer rejser til Berlin.

De står for de informationsaftener rejseselskabet arrangerer rundt omkring i Danmark for at vække lysten til at besøge byen med den spændende arkitektur, de pikante kabaretter og den gode øl.

Aftenerne er planlagt i en let causerende og underholdende stil med en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundred, der skal få publikum til at mærke historiens vingesus.

Men Grethes oplevelser fra tiden i det gamle Østtyskland presser sig på. Musikken vækker hendes erindringer, som bliver så levende, at hun ikke kan holde dem tilbage.

Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor, som de egentlig havde planlagt.

Otto og Grethes musikalske tidsrejse bliver til en påmindelse om, at friheden ikke er en selvfølge. Her, midt i Europa, kan politiske systemer ændre sig i hastigt tempo.

Med sange i øst og vest på tysk, jiddish, dansk og engelsk kommer de to sprælske musikere igennem det sidste århundred og gør Berlin-murens historie levende på ny.

Fra 20erne til 90erne på 70 min. Hold fast i naboen, det går stærkt.

...med disse ord fra pressematerialet glæder vi os til en fantastisk oplevelse i Skelund kirke d. 22. april kl.14.

Sidste år var det Edith Piaf, der fik en kærlig og musikalsk behandling, og denne gang går turen til Berlin. Uta Motz og Anders Allentoft fra Thurø musikteater vender tilbage med denne forestilling.

Thurø musikteater i Skelund kirke

 

Kommenter 20.04.2019