Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt Om
Veddum.dk / Veddum Avis / Aktiviteter

Præmiewhist i Salen

Præmiewhist i SalenHver tirsdag i september til april er der Præmiewhist i Salen Kl. 19:00 (dog ikke i juleferien).

Præmiewhist har siden 1995 samlet både mænd og kvinder i alle aldersgrupper.

Der er ingen tilmelding, man møder blot op. Kan man ikke spillet i forvejen, kan man jo starte med at se på, inden man kaster sig ud i det.

I pausen er der kaffe og brød til en favorabel pris.

Præmiewhist fejrede 20 års jubilæum i 2013

Det startede så hyggeligt for 20 år siden med en lille præmiewhist klub i Kulturhuset Veddum Sal af 1884, og det lever endnu.

Tirsdag d. 29. januar 2013 kan Præmiewhist i Kulturhuset Veddum Sal af 1884 nemlig fejre deres 20 års jubilæum. Mange mennesker har gennem årene deltaget i denne ugentlige begivenhed – hver tirsdag, fra september til april – nogle aftener med mange spillere, andre med kun få, men hver aften har været en hyggelig sammenkomst i vores hus. Og mange kommer, ikke kun fra byen, men også fra oplandet, både mænd og kvinder.

Og hver aften kan der købes kaffe, the, øl og vand, samt ostemadder eller rullepølsemadder, som Veddum sal står for at lave, vi skal jo hygge om vores brugere. Som mange nok så i TVnords indslag om Veddum by i september 2012, så er det Bent Hvilsom der har tjek på statistikkerne og tallene, Bent Hvilsom har også siddet i stolen til Præmiewhist siden dag ét, for 20 år siden. Vi, i Kulturhuset Veddum Sal af 1884 og Præmiewhist-holdet, fejrer denne dag med gratis kaffe, sild + tilbehør og pålægskagemand til alle deltagere.

Vi takker de mange fantastiske mennesker der har deltaget og hjulpet til i alle årene, og håber at spillet varer ved i mindst 20 år endnu. Vel mødt den 29. januar 2013 kl. 19:00.

Pia Eriksen

 

 


 

Kommenter

12.04.2019

 

Veddum Avis Aktiviteter Byfornyelse Debat Efterlysninger Foreninger Landdistrikt Steder