Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt

Til forsidenAvisEfterlysninger

 

Find dine tipoldeforældre og deres husstand

Søgesiden Link-Lives kan bruges af alle og er gratis. Med få klik kan du søge både i de 64 millioner digitaliserede personregistreringer fra folketællinger, kirkebøger og begravelsesprotokoller og i de forslag til dele af livsforløb, som Link-Lives indtil nu har lavet.

Foreløbig er der kun forslag til livsforløb for en brøkdel af befolkningen, men efterhånden som Link-Lives forskerne udvikler og forbedrer projektets metoder, vil de bygge flere personregistreringer ind i livsforløbene, som dermed vil vokse i antal, detaljer og kvalitet.ed andre ord er det et indblik i en arbejdsproces og ikke et færdigt resultat, du nu kan søge i og med.

Søg i livsforløb og personregistreringer her

Hjælp med at vurdere om livsforløb er troværdige

Link-Lives er i gang, men ikke i nærheden af færdige, med at skabe bud på livsforløb for alle der har boet i Danmark siden 1787. Du kan bidrage til kvaliteten af livsforløb ved at give feedback på de enkelte links som livsforløbet består af. Både de livsforløb, du mener er troværdige og dem, som ikke er. Feedback-funktionen er et forsøg, hvor de undersøger, hvordan links bedst kvalificeres. Ved hvert livsforløb er der en knap til feedback på hvert link. Brug knappen til at give feedback.

Læs mere om at give feedback på opslag

Eksempler på opslag:

 

Kommenter 13.07.2022

Efterlysninger og hilsner: