Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt

Til forsidenAvisEfterlysninger

 

Karl Heinz Krogmann

Jeg har igennem slægtsforskning, fundet ud af, at min mormor Lassaline Krogmann fødte et "uægtet barn" i nærheden af Odense 1920, registreret i Sankt Knuds kirke som Karl Heinz Krogmann.. Jeg ville være meget taknemmelig, hvis der var nogen i Veddum som kunne give mig oplysninger om min morbror, om han eventuelt har efterkommere.

Rene Rasmussen renrassnabelalive.com

17.08.2013 EfterlysningKommentertop

Kommentar 17-08-2013

Jeg kendte Karl Heinz og Vera dels gennem hans optræden i Cirkus Krone, dels fordi vi senere boede til Veddum på samme tid. Jeg tror bestemt ikke de havde biologiske børn, men der var vist noget med et adoptivbarn. Jeg vedlægger 3 billeder fra 1970 dels fra Cirkus dels af Karl og Vera foran deres hjem.

Se flere billeder under Veddum Hovedgade 1a.

Venlig hilsen Orla Jørgensen

1 / 5
Karl Heinz Krogmann
2 / 5
Karl Heinz Krogmann
3 / 5
Cirkus Krone
4 / 5
Cirkus Krone
5 / 5
Vara og Karls hjem i Hærum

Karl Heinz Krogmann foto: Ole Loell, Lokalhistorisk arkiv
Karl Heinz Krogmann foto: Ole Loell, Lokalhistorisk arkiv
1970 Cirkus Krone Mac, Mic og Capino
1970 Cirkus Krone Mic, Capino og Mac
1970 Karl, Vera og Foxi ved deres hjem i Hærup ved Hobro

Kommentar 06-04-2015

Jeg kendte Karl Heinz Krogmann helt tilbage I 1978  hvor han kom med sabelkurven til Cirkus Dannebrog og hjalp os ud, jeg smuttede selvfølgelig ned i den med 20 sabler med en kostumeskift- fordi vi havde en bugtaler der lige var smuttet, hans kone havde fået nervesammenbrud. De havde ingen børn. Jeg kom meget og besøgte dem, når vi var i området- Vera sad i rullestol døde nogen år efter, og Karl Heinz kom på Hadsund Plejehjem- Jeg besøgte ham, mange gange. Han var et meget venligt menneske.  I kan ringe til mig- Jeg kender en dame, som har optrådt for Karl Heinz- Han har fortalte mig! Hans far var en Mundeling- I er velkommen til at ringe til mig, direkte på 22 84 60 90.

Med venlig hilsen,

Agnete Louise Enoch
Cirkus Dannebrog

 

Kommenter 16.02.2021


 

Efterlysninger og hilsner: