Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt Om

Til forsidenAvisForeninger

 

Opdatering på Kirsebærhaven

Fra Facebook: Støtteforeningen Stifteren af Kirsebærhaven

I dag er de sidste brikker faldet på plads, og Kirsebærhaven slår dørene op d. 2. januar 2019. Vi glæder os så meget til at sige goddag til 18 glade børn og deres forældre.

Vores fastansatte personale bliver:
Lise Lotte Laugesen (leder)
Jan Lagdefoed Kristiansen (pædagog)
Jariya Panyacom (medhjælper)

Jayria kender børnene og huset, da hun har været vikar i Stjernen i flere år.

Lotte og Jan har mange års erfaring med børn og udeliv.

Alle glæder sig til at komme i gang 😊

Glædelig jul og godt nytår 🎄

Kirsebærhavens bestyrelse

 

Tid til en lille opdatering!

Det er med stor glæde at vi kan fortælle at der pr. 1/1-2019 er indmeldt 18 børn i Kirsebærhaven og at vi indtil nu har 20 børn indmeldt pr. 1/3-2019. Og der er heldigvis flere børn på venteliste løbende. 

Derudover vil alle kommende forældre som har børn der er skrevet på venteliste eller har indskrevet et barn/børn pr. 1/1-2019, inden længe modtage enten et nyhedsbrev eller et velkomstbrev. - så i som forældre bliver godt klædt godt på til jeres barns opstart i Kirsebærhaven. 

Ligeledes vil vores hjemmeside snart blive offentliggjort, hvor der vil fremgå en masse praktiske informationer. Men også bla. Sammensætning af bestyrelse, personale, vedtægter, perspektivplan, nyheder osv. 

Vi ser frem til at kunne tilbyde: 

En børnehave der vægter natur, æstetik og bevægelse. En tryg hverdag i en lille institution som skal være med til at sikre at børnenes mentale, sociale, kreative og motoriske udvikling styrkes samt udvikle barnets evne for et aktivt fælleskab. 

Børnehavens beliggenhed rummer enestående muligheder for naturoplevelser, leg, læring og fordybelse. Ved fornuftig samvær med naturen og tid udendørs hver dag, lærer børnene at sætte pris på, at være aktiv i og med naturen. 

Forældrebetalingen i Kirsebærhaven er 1789kr pr. måned i 12 måneder. 

Du/I har med barn i Kirsebærhaven mulighed for at søge støtte hos kommunen til enten delvis eller fuld fripladstilskud efter de gældende regler. 

Ved interesse/ spørgsmål bedes i kontakte Kirsebærhaven på: Kirsebaerhaven.bestyrelse@gmail.com

Der vil snarest blive offentliggjort kontaktoplysninger på daglig pædagogisk leder, samt til Kirsebærhaven.

 

Kirsebærhaven - Havbakkedistriktets private naturbørnehave

Kirsebærhaven kommer til at erstatte den Stjernen, den kommunale børnehave, der lukker 1. januar 2019. Privatbørnehaven åbner dørene d. 1.januar 2019.

Kirsebærhaven er en naturbørnehave i skønne omgivelser. Vi har skov i baghaven, en dejlig legeplads, gode og velfungerende indendørs rammer i en smuk gammel skolebygning. Fremadrettet ønsker vi, at der ligeledes skal være et mindre dyrehold, som skal indgå i det pædagogiske arbejde.

Bag Kirsebærhaven står en stærk støtteforening og stiftende forsamling, der er klar til at kæmpe for at børnehaven bliver en succes.

Kommenter 27.12.2018