Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt Om

Til forsidenAvisForeninger

Kirsebærhaven - Havbakkedistriktets private naturbørnehave

Kirsebærhaven kommer til at erstatte den Stjernen, den kommunale børnehave, der lukker 1. januar 2019. Privatbørnehaven åbner dørene d. 1.januar 2019.

Kirsebærhaven er en naturbørnehave i skønne omgivelser. Vi har skov i baghaven, en dejlig legeplads, gode og velfungerende indendørs rammer i en smuk gammel skolebygning. Fremadrettet ønsker vi, at der ligeledes skal være et mindre dyrehold, som skal indgå i det pædagogiske arbejde.

Bag Kirsebærhaven står en stærk støtteforening og stiftende forsamling, der er klar til at kæmpe for at børnehaven bliver en succes.

Medhjælper til Kirsebærhaven - Havbakkedistriktets private naturbørnehave

Medhjælper til Kirsebærhaven - Havbakkedistriktets private naturbørnehave

Vær med til at skabe et børneparadis!

Vil du være med til at skabe din egen arbejdsplads? Skabe et sted, hvor der er plads til at være i et omfavnende fællesskab i samspil med natur, dyr og mennesker?

Vi er en ny opstartet privatbørnehave. Vi leder efter en varmhjertet medhjælper, med lyst til udelivet, der gerne vil sætte sit præg og skabe et sted med plads til leg. Ligeledes skal du kunne se dig selv i værdierne nærvær-anerkendelse-tryghed-tillid og være med til at forme disse. Se mere på Facebook.

Kommenter

14.11.2018


 

 

Veddum Avis Aktiviteter Byfornyelse Debat Efterlysninger Foreninger Hilsen Landdistrikt Steder