Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt Om

Til forsidenAvisSteder

 

Forsigtig optimisme i Brugsen

Brugsens regnskab for de første fem måneder af 2019 viser, at det efter en vanskelig start går den rigtige vej med økonomien.

Bestyrelsen håber at komme ud af året med et regnskab, der balancerer. Derefter skulle Brugsen gerne begynde at opbygge et overskud, som kan sikre fremtiden.

Åbningstiden er skåret lidt ned og rykket frem. Omsætningen ser ikke ud til at blive påvirket af de nye åbningstider. Meningerne blandt kunderne er delte. Mange er glade for, at vi åbner tidligere, men mange føler sig også presset af, at butikken lukker tidligere om aftenen.

Personalet er skåret ned til samme niveau som tilsvarende Brugser. Dem der er tilbage gør en imponerende indsats for at nå det hele, og kunderne lægger mærke til det fantastiske personale og den gode stemning.

En kundeundersøgelsen i april viste at kunderne generelt er godt tilfredse med Brugsen (lidt bedre end gennemsnittet for andre små Brugser). De fleste fremhæver personalet og stemningen som årsag til deres tilfredshed.

Butikken og bygningerne er slidte. Med uvurderlig hjælp fra lokale håndværkere er vi kommet i gang med at løfte Brugsens tilstand i overskuelige bidder.

Brugsens mange gode venner yder en stor indsats bl.a. når der hygges på torvet eller ryddes op.

Der er fortsat mange udfordringer, og der kan ske meget uforudset, men en forsigtig optimisme tør vi godt stå inde for.

Til oktober forventer bestyrelsen at indkalde til et medlemsmøde, hvor kan drøfte nærmere, hvordan det går.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Rigtig mange hyggede sig på torvet den 28. juni 2019. Janie Hedemann Kjelds havde sørget for at vi kunne byde sommerferien velkommen med smagsprøver, grill, is og masse af gode tilbud.
Med uvurderlig hjælp fra lokale håndværkere løftes Brugsens tilstand i overskuelige bidder. I juni 2019 hentede Mathias Knudsen, Johhny Rasmussen, Morten Hald og Jan Svendsen to læs inventar fra en lukket brugs.
Grundlovsdag 2019 var der grillhygge på torvet
I maj besøgte bestyrelsen Dagli ’Brugsen i Gl. Rye, for at høre mere om, hvordan de har haft held til at vende udviklingen.
Blandt de første tiltag blev en mindre omflytning i butikken. Støtteforeningen, bestyrelsen og uddeleren brugte en aften på at flytte rundt, så der bliver mere plads inden for indgangen i Brugsen. Orla Jørgensen, Morten Hald, Mette Muhlig, Jan Svendsen, Vinnie Brokholm, Bente Bonde, Lotte Eriksen og Mathias Knudsen. Foto Thomas B. Mørch april 2019