Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt

Til forsidenMidtbyenBakkegaardsvej3

 

Skovmesse i Veddum Byskov

Skovmessen, som vi kalder det, er siden 2015 arrangeret i fællesskab mellem landsbylauget og menighedsrådet, og rigtig mange har deltaget i gudstjeneste og fælles kaffebord bagefter med kager bagt af flittige frivillige.

I 2017 var der reformationsfejring, og derfor har menighedsrådene i Visborg og Skelund besluttet, inspireret af Luther, at plante et æbletræ under skovmessen. Samtidig vil vi økonomisk støtte genrejsning af skov ude i verden.

Man siger, at Martin Luther for snart 500 år siden blev spurgt, hvad han ville gøre, hvis han fik at vide, at verden ville gå under i morgen.”Så ville jeg plante et træ i dag” skulle hans svar have lydt. Et håbstræ – på trods.

Menighedsrådene har købt et stort flot Aroma-æbletræ, og FDFerne plantede det, mens spillemændene spillede og solen skinnede så smukt, som det sjældent er set i denne sommer!

 

1 / 4
Æbletræet plantes
2 / 4
Kaffebord
3 / 4
Skovmesse
4 / 4
Skovmesse

2017 I år er der reformationsfejring, og derfor har menighedsrådene i Visborg og Skelund besluttet, inspireret af Luther, at plante et æbletræ under skovmessen.
2017 Vi havde en dejlig gudstjeneste med æbler og talenter som tema, at kristendom er ikke bare ord, men også handling; og der var salmesang i sensommerlys til harmonika og violin.

Først i skumringen gik de sidste hjem mættet af kage og fællesskab.
Søndag d. 21/8 2016. 
Næsten 30 fra Skelund og Veddum mødte op til en usædvanlig dejlig fællesgudstjeneste i Veddum Byskov søndag aften - på trods af regnvejrsvarsel og dansk håndboldmedvirken ved OL.
2016 Harmonikaen trakterede Lasse Jensen fra Løgstør, og der blev sunget godt med på de kendte salmer og sange. 

Efter gudstjenesten var der kagebord til den medbragte kaffe, og der blev selvfølgelig budt på et glas kirsebærvin eller to, inden pladsen kunne ryddes.

 

Kommenter 11.09.2021