Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt

Til forsidenByturHyltvej

 

Hyltvej 11

Flødeskumshuset, som det kaldes pga. det hvide stukarbejde omkring døre og vinduer. Bygget af en af murermester Chresten Sauer i 1902.

Her boede:

  • Erling Bøgh -1970,
  • Kaj Normann Andersen, Finn Andersen 1970 - 1977, Karna Andersen 1970 - 1977,
  • Karen og Preben Mousten 1977 - 1998,
  • Allice og Jens C. Jensen 1998 -.

Finn Andersen skriver:

Flødeskumshuset er et af de bedste steder jeg har boet i hele mit liv, selv om jeg bare boede der en kort tid, 1970 till 1977, jeg har rigtig mange gode minder fra den tid, veddum var dengang en fantastisk lille by at bo i specielt når man kom fra Ålborg - storbyen, jo man blev blev vel set lidt som en "provo" jeg kom jo fra den store by og havde lidt blank polerede nitter på læder jakken og schopper cykel var ikke noget man var vandt til i den lille by, så blev det jo knallert og fuldt drøn på, og det var ikke sjældent at alle vi gode rødder samledes på mit værelse i flødeskumshuset - Palle Buus - Erik Thomsen - Røe Finn -Henning - og alle vores tøser, jo det en tid vi aldrig glemmer, havde jeg haft mulighed havde jeg nok köbt huset tilbage.

Karna er min mor som desværre ikke lever mere, før hende kan det väre at huset har stået i Kaj Norman Andersen, som min mor var gift og købte huset sammen med – forøvrigt var han med til at bygge klubbhuset i starten af 70`ne, selv var jeg meget aktiv i VIF, Jørgen Thomsen og jeg var vist nok lilleput trænere på et tidspunkt, fodbold var halve livet dengang og jeg har stadigväk min fidus pokal fra 1974 serie 6 stående i reolen :)

Nu er jeg tilbage i Danmark (efter at have boet i Helsigborg) og bor i Ålborg, men har da vejen forbi Veddum engang i mellem

En rigtig god Idé med denne hjemmeside stor ros for det

// Finn " Fjumse" Andersen mail: andersenf(snabela)comhem.se hvis nogen skulle få lyst til at maile

1 / 3
Åbn billede
2 / 3
3 / 3

Dec. 2009 Jens Cæsar Jensen
2002 Ole Bonde
Flødeskumshuset. Jørgen og Signe Nielsen. Lokalhistorisk B125.

  • Hyltvej 10

  • Hyltvej 12Kommenter 20.12.2018