Til forsidenVeddum.dk Find ord eller søg i index, nyt eller oversigtSøg Kontakt til veddum.dkKontakt

Til forsidenFotoalbumDilettant

 

Smuglerier i købmandsgården

I 2014 foregår Veddum Amatørteaters forestilling ved købmanden, henholdsvis i butik og lager. Her omsættes store mængder af smuglervarer.

Varerne, cigaretter, øl og spiritus leveres af et par aktive pensionister, der ligger i fast rutefart til grænsen med diverse reklamebusture.

Købmandens far står i spidsen for smuglerbanden. Købmandens kone er alkoholiker og kan sammen med byens sladdertasker få nogle gode historier ud af byen.

Købmanden selv er forelsket i posten og det hele kompliceres af, at hans datter er forelsket i den nye landbetjents søn.

Købmandens bogholder er også på bistandshjælp og er ved stykkets start gammeljomfru.

Byens smed er en kort overgang fabrikant, da han skal fremstille et større parti appelsinkanoner, et produkt som byens fyrværker er opfinder af.

I forestillingen deltog: Ernst Hørlück, Bent Christensen, Christen Hillersborg, Knud Sørensen, Chalotte Mørk, Mikkel Mikkelsen, Martin Arnskov, Ann Andreasen, Anikka Pedersen, Frederik Kondrup, Birthe B. Pedersen, Allan Andersen og Tut Arnskov og ikke mindst sufflør Marian B. Pedersen og sminkør Vibeke Nielsen.

1 / 7
Åbn billede
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen
Foto Inge Andersen

Kommenter

15.12.2020

Kommenter 15.12.2020